Chris Terhes: “Citesc protocolul dintre SRI şi Parchetul General din 2009 şi sunt absolut îngrozit de ceea ce văd in el. Situaţia este mai gravă decât oricare dintre noi ne-am fi putut-o imagina.

Acest protocol confirmă nu doar că SRI făcea acte de urmărire penală, dar coordona anchete, colabora cu procurori, controla activitatea şi informaţia de la parchete, avea acces la TOT ce făceau parchetele.

Pe scurt, acest document semnat de Kovesi şi Maior a transformat parchetele şi SRI în poliţie politicp si organe de opresiune împotriva românilor.

Kovesi şi Maior trebuie să fie retinuţi de îndată şi deferiţi justiţiei!

P.S. Cât de TICăLOŞI şi NEMERNICI pot fi procurorii din România încat NICI UNUL nu a denunţat public acest protocol din 2009?”, a scris Chris Terhes pe contul personal de socializare.

Tag-uri:
SRI, protocol, Kovesi, Maior


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1709.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1709-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Chris Terhes: 'Citesc protocolul dintre SRI şi Parchetul General din 2009 şi sunt absolut îngrozit de ceea ce văd in el. Situaţia este mai gravă decât oricare dintre noi ne-am fi putut-o imagina. Acest protocol confirmă nu doar că SRI făcea acte de urmărire penală, dar coordona anchete, colabora cu...

Preluat de la EVZ