Un bărbat în vârstă de 50 de ani sub influența alcoolului, a fost prins, vineri, de polițiștii din Brașov, în timp ce conducea un microbuz în care se aflau șapte persoane.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Brașov, Gabriela Dinu, a declarat, vineri, corespondentului Mediafax că un bărbat de 50 de ani, din Brașov, care conducea un microbuz a fost oprit în trafic de polițiști, pe DN 13, la intersecție cu Drumul Județean 112 A, stabilindu-se că era sub influența alcoolului.

“A fost depistat un barbat de 50 de ani, din județul Brașov, care a condus un microbuz 18 + 1 locuri, ce efectua o cursa ocazională transport persoane, pe DN 13, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. La testarea acestuia din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0.14 mg/l “, a spus Gabriela Dinu.

Șoferul a fost sancționat și i-a fost suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 zile.

Acesta a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/soferul-unui-microbuz-care-transporta-persoane-prins-beat-la-volan-47744.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/soferul-unui-microbuz-care-transporta-persoane-prins-beat-la-volan-47744-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv