Astfel, bărbatul în cauză ar fi agresat sexual trei minore, în timpul desfășurării orelor de sport. Polițiștii constănțeni l-au reținut pe bărbat pe bază de ordonanță, pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus in C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, urmând ca la data de 31 martie să fie prezent Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul este antrenor de arte marțiale, iar fapta ar fi avut loc la domiciliul bărbatului în cauză, unde ținea aceste ore de arte marțiale.

Fetițele agresate sexual au 8, 9 respectiv 10 ani. Faptele de agresiune sexuală s-au întâmplat în 2016, 2017 si 2018 cazul fiind sesizat după ultima faptă din luna martie.

Tag-uri:
antrenor, arte martiale, minore, agresate, sexual, ovidiu, constanta


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1756.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1756-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
Astfel, bărbatul în cauză ar fi agresat sexual trei minore, în timpul desfășurării orelor de sport. Polițiștii constănțeni l-au reținut pe bărbat pe bază de ordonanță, pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus in C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, urmând ca la data de 31 martie să fie...

Preluat de la EVZ