Liliana Petrescu, mama copilului, a declarat pentru sursa citată că fiul ei a fost ridicat de poliţişti, fiind bănuit că ar fi complice la un furt dintr-o locuinţă din localitatea Şagu, iar în timpul audierilor oamenii legii l-au luat pe puști la bătaie ca să îl determine să își recunoască faptele. „Am înțeles că ar fi vorba despre o pereche de papuci, ceva parfumuri și cred că niște bani. Acestea ar fi fost furate dintr-o casă din Șagu. L-au luat pe copilul meu fiindcă el și celălalt băiat munceau cu ziua la o casă din vecini, la niște lemne. Și eu mai lucrez acolo, la un domn, unde mai fac curat. Și fiindcă cei doi copii lucrau acolo, polițiștii s-au gândit că ei au furat. Nu suntem o familie înstărită, dar copilul meu nu a furat niciodată, nimic. Tocmai de aceea mai muncea cu ziua pentru a-și mai câștiga un bănuț. N-am auzit să fie bătuți violatorii și criminalii, dar au bătut un copil nevinovat”, a declarat Liliana Petrescu, mama copilului, pentru specialarad.ro.

Băiatul a fost dus la spital joi, medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, făcându-i mai multe analize, în urma cărora au decis să îl interneze pe ntur îngrijiri medicale care nu puteau fi efectuate acasă.

Potrivit ofițerului de presp al Poliției Arad, ” se fac cercetări pentru stabilirea stării de fapt”. (Sursa foto – video: Specialarad.ro)

Tag-uri:
POLITISTI, bataie, baiat, vinga, spital, vanatai, cercetari, furt, ancheta, sagu


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1694.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1694-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Liliana Petrescu, mama copilului, a declarat pentru sursa citată că fiul ei a fost ridicat de poliţişti, fiind bănuit că ar fi complice la un furt dintr-o locuinţă din localitatea Şagu, iar în timpul audierilor oamenii legii l-au luat pe puști la bătaie ca să îl determine să își...

Preluat de la EVZ