Profesor de arte marțiale în orașul Ovidiu, județul Constanța, George Vioreanu a fost reținut, vineri, de polițiști, pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de agresiune sexuală asupra a trei minore. Astfel, bărbatul în cauză ar fi agresat sexual trei fetițe, în timpul desfășurării orelor de sport. Sâmbătă, George Vioreanu urmează să fie prezentat Judecătoriei Constanța, cu propunere de arestare preventivă.

Din datele furnizate de anchetatori riese că, bărbatul reținut are 40 de ani și este antrenor de arte marțiale. Faptele ar fi avut loc la domiciliul său, unde ținea aceste ore de arte marțiale.

Antrenorul de arte matiale ar fi agresat o minoră, în repetate rânduri. După ce o mămică a depus plângere la poliție a ieșit la iveală faptul că și alte două fetițe ar fi căzut victime profesorului.

În urmă cercetărilor s a stabilit că o fetiță în vârstă de 7 ani ar fi fost agresată în toamna anului 2015 lu în vara anului 2016. O altă fetiță, în vârstă de 8 ani, ar fi fost abuzată în iunie-iulie 2017. Ultima victimă ar fi o fetiță, de 8 ani, care ar fi fost abuzată în martie 2018.

Tot vineri, în București, un professor de sport a fost reținut după ce a fost acuzat că a agresat sexual o fetiță de 10 ani, la o școală din Sectorul 3 al Capitalei.

Tag-uri:
profesor, agresiune, sexuala, viol, arte martiale, retinut, politia


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/george-vioreanu-arte-martiale-pedofil-1.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/george-vioreanu-arte-martiale-pedofil-1-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Profesor de arte marțiale în orașul Ovidiu, județul Constanța, George Vioreanu a fost reținut, vineri, de polițiști, pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de agresiune sexuală asupra a trei minore. Astfel, bărbatul în cauză ar fi agresat sexual trei fetițe, în timpul desfășurării orelor de sport....

Preluat de la EVZ