“Să nu-mi iei niciodată dragostea”, “Ți-am dat un inel”, “Vine o zi” și multe alte hit-uri ale prestigioasei trupe vor răsuna din nou live pe Arena de la Berăria H. Așadar, distracția va fi garantată! De-a lungul anilor, Dan Bittman s-a bucurat și se bucură de un imens succes la public alături de trupa Holograf.

Dan Bittman: “Mă simt rău la 1360 de ani cât fac”

Dan Bittman a împlinit joi 56 de ani, ocazie cu care a făcut declarații la postul de televiziune Antena Stars. “Mă simt rău la 1360 de ani cât fac. Diseară în loc să stau liniştit, stau cu 2.000 de oameni să cânt. Eu zic că e bine. Primul “la mulţi ani” mi l-a spus un post de radio… Petrecem prin muncă şi apoi ne scăldăm în mâncare”, a declarat Bittman.

”În copilărie făceam ceaiuri dansante, ascultam Abba și ascultam, Phoenix, făceam petreceri. Așteptam să stingem lumina ca să pupăm fetele”, a declarat artistul pentru Antena Stars.

Dan Bittman este un cântăreț, compozitor, actor și prezentator de televiziune român, lider al formației Holograf începând cu 1985. Artistul are trei copii și trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu mama lor, Liliana Ștefan.

Tag-uri:
dan, bittman, aniversare, beraria H, concert, holograf


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1679.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1679-300x37.pngrootstireaActualitate/Esential
'Să nu-mi iei niciodată dragostea', 'Ți-am dat un inel', 'Vine o zi' și multe alte hit-uri ale prestigioasei trupe vor răsuna din nou live pe Arena de la Berăria H. Așadar, distracția va fi garantată! De-a lungul anilor, Dan Bittman s-a bucurat și se bucură de un imens succes...

Preluat de la EVZ