Elevii se vor întoarce din această „pauză” pe 11 aprilie, iar următoarea vacanţă, cea de vară, este programată între 16 iunie şi 9 septembrie, scrie Agerpres.

Pentru clasele terminale din învăţământul liceal, anul şcolar se încheie în data de 25 mai, iar pentru clasa a VIII-a pe 8 iunie.

Programul naţional ‘Şcoala altfel’ are o durată de cinci zile consecutive lucrătoare în timpul anului şcolar şi poate fi derulat până la 31 mai, pe baza unei planificări, la decizia şcolilor. Desfăşurarea programului nu coincide cu perioada alocată susţinerii tezelor semestriale.

Evaluările naţionale la clasa a II-a, a IV-a şi a VI-a se vor desfăşura în intervalul 7 – 24 mai.

Tag-uri:
vacanta, elevi, prescolari, scoala, pauza


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1678.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1678-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
Elevii se vor întoarce din această „pauză” pe 11 aprilie, iar următoarea vacanţă, cea de vară, este programată între 16 iunie şi 9 septembrie, scrie Agerpres. Pentru clasele terminale din învăţământul liceal, anul şcolar se încheie în data de 25 mai, iar pentru clasa a VIII-a pe 8 iunie. Programul naţional...

Preluat de la EVZ