O elevă de 14 ani a fost răpită de iubitul ei în vârstă de 24 de ani. Băiatul era înarmat cu un cuțit când a intrat în școală după fată. Acolo s-a luptat cu mama fetei și cu o profesoară. A fugit când i s-a spus că a fost chemată poliția, însă nu a renunțat. Și-a căutat iubita mai târziu acasă, de unde a luat-o cu forța. Oamenii legii i-au găsit pe cei doi tineri acasă la o rudă a băiatului.

O fată de 14 ani, elevă în clasa a VIII-a la școala din localitatea vasluiană Oșești, a ajuns la spital cu răni la mâini după ce a fost tăiată cu un cuțit de un tânăr de 24 de ani care a răpit-o.

Tânărul de 24 de ani a recurs la actele de violență, nervos că părinții adolescentei nu îi permit să aibă o relație cu el. De altfel, pe numele său polițiștii aveau în lucru un dosar penal pentru act sexual cu minori, victimă fiind eleva de clasa a VIII-a. Pe fondul amenințărilor pe care tânărul le lansase în ultima perioadă, părinții își monitorizau îndeaproape fiica pentru a nu fi acostată de bărbatul cu zece ani mai în vârstă.

Joi seara, tânărul, înarmat cu un cuțit, a mers la școala din Oșești, unde fata învăța în schimbul de după-amiază, a intrat în cancelarie. Acolo, o profesoară i-a spus că eleva lipsește, chiar dacă aceastq cera la cursuri. Îngrijorată, profesoara i-a alertat pe părinții minorei. Pe drum, aceștia s-au întâlnit cu tânărul de 24 de ani, iar între cei trei a avut un schimb de replici, tatăl fetei fiind luat la bătaie cu pumnii.

Potrivit adevarul.ro, mama a mers la școală, pentru a-și lua fiica, însă din urma ei a venit și tânărul de 24 de ani. Având cuțitul în mână, tânărul a pătruns din nou în cancelarie, unde se aflau atât profesoara cu care vorbise anterior, cât și eleva și mama acesteia.

Agresorul a închis ușa cancelariei și le-a amenințat pe cele două femei că le va omorî dacă nu îi vor permite să plece cu fata acasă. I-a aplicat mamei câteva lovituri, creându-se o încăierare generală în cancelarie. Abia după ce profesoara l-a avertizat că a sunat la Poliție, tânărul a părăsit școala.

Eleva de 14 ani a ajuns acasă împreună cu părinții, însă la domiciliul lor a ajuns și iubitul nervos. Având cuțitul asupra sa, tânărul a luat-o cu forța pe minoră, amenințându-i părinții că dacă se vor împotrivi o vor omorî. Adolescenta a încercat să opună rezistență, moment în care a fost tăiată la mâini cu cuțitul de atacator.

“Cei doi au fost găsiți de polițiști la domiciliul unei rude a bărbatului. Minora a fost internată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui pentru dispunerea unei măsuri preventive. În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea întregii activități infracționale a bărbatului”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/eleva-de-14-ani-rapita-de-iubit-tanarul-a-intrat-cu-un-cutit-la-scoala-mama-fetei-si-o-profesoara-ranite-47751.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/eleva-de-14-ani-rapita-de-iubit-tanarul-a-intrat-cu-un-cutit-la-scoala-mama-fetei-si-o-profesoara-ranite-47751-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv