În primul rând, un studiu științific desființează ideea că înjuratul reprezintă un semn al incapacității de folosire a mijloacelor obișnuite de comunicare. În fapt, abilitatea de a găsi înjurături este asociată cu fluența ridicată și cu vocabularul dezvoltat; aceste două caracteristici sunt specifice persoanelor inteligente, în mod evident, potrivit Curious Mind Magazine.

Un alt mit dărâmat este cel vizibil în ideea că oamenii inteligenți sunt foarte matinali. În fapt, un studiu realizat pe un eșantion de mari dimensiuni de tineri americani a scos la iveală faptul că oamenii mai inteligenți tind să se culce mai târziu.

Cercetătorii concluzionează: „Copiii mai inteligenți vor deveni mai nocturni, ca adulți, decât copiii mai puțin inteligenți”.

Astfel, un IQ mai mic de 75 era corelat cu ora de culcare de 23:41 în timpul săptămânii, ca tineri adulți, în timp ce persoanele cu un IQ de peste 125 se culcă, în medie, la 00:29.

Mediul dezordonat de trai este un al treilea indicator care arată inteligența. oamenii creativi au birouri încărcate fără noimă, iar un mediu dezordonat promovează ideile creative. Un astfel de spațiu este, de asemenea, corelat cu ruperea legăturilor cu gândirea și atitudinile convenționale, astfel ducând la posibilitatea de creare a noilor concepte.

Tag-uri:
IQ, inteligent, semne inteligenta, indicatori iq


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1735.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1735-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
În primul rând, un studiu științific desființează ideea că înjuratul reprezintă un semn al incapacității de folosire a mijloacelor obișnuite de comunicare. În fapt, abilitatea de a găsi înjurături este asociată cu fluența ridicată și cu vocabularul dezvoltat; aceste două caracteristici sunt specifice persoanelor inteligente, în mod evident, potrivit...

Preluat de la EVZ