Actrița americană Cameron Diaz, care nu a mai jucat într-un film de patru ani, a declarat că, “de fapt, s-a pensionat”, potrivit contactmusic.com.

Cameron Diaz a participat, joi, la un interviu de grup, alături de Selma Blair și Christina Applegate, cu care a jucat în filmul “Puicuțe bune/ The Sweetest Thing” (2002).

Starul în vârstă de 45 de ani a recunoscut în timpul acestui interviu că “literalmente nu face nimic” în prezent și că și-a găsit foarte repede timp pentru eveniment, organizat de Entertainment Weekly.

Christina Applegate a adăugat și ea: “Literalmente, nici eu nu fac nimic! Sunt semi-pensionată. Nu am mai lucrat de mulți ani. Sunt mamă, cu asta mă ocup. Deci sunt prin preajmă”.

“Este minunat. Și eu sunt semi-pensionată, de fapt sunt pensionată, mi-ar plăcea să ne întâlnim, doamnelor”, a mai spus Diaz.

Cameron Diaz, născută în 1972, nominalizată de patru ori la premiile Globul de Aur, a jucat mai ales în comedii romantice, cum ar fi filmele cu mare succes la public “Mary cea cu vino-ncoa’/ Something About Mary” (1998), dar și în drama “Vanilla Sky – Deschide ochii” (2001) și în franciza “Îngerii lui Charlie”. Cameron Diaz a mai putut fi văzută în filmele “Viață pentru sora mea”, “Cutia” și în comedia “Knight and Day”, în care joacă alături de Tom Cruise, precum și în “Profă rea, dar buuună/ Bad Teacher” (2011). Cele mai recente filme în care a jucat sunt comedia “The Other Woman/ Cealaltă femeie”, regizată de Nick Cassavetes, alături de Leslie Mann și Kate Upton, “Sex Tape” și “Annie”, toate lansate în 2014.

În 2016, actrița americană a lansat o carte, “The Longevity Book: The Science of Aging, the Biology of Strength, and the Privilege of Time/ Cartea longevității: Știința îmbătrânirii, biologia puterii și privilegiul timpului”.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/cameron-diaz-s-a-pensionat-47745.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/cameron-diaz-s-a-pensionat-47745-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv