Actorul și fostul guvernator al statului California a juns de urgență la spitalul Cedars-Sinai din LA, unde a fost operat pe cord deschis. Operația a suferit complicații, relatează presa inyternațională.

Potrivit publicației britanice Mirror, lui Schwarzenegger a trebuit să i se înlocuiască o valvă de la inimă.

Din cauza evoluției nefavorabile, medicii au fost nevoiți să-l opereze de urgență pe actor, intervenția chirurgicală fiind una dificilă și durând câteva ore.

Din fericire, operația s-a încheiat cu succes, iar actorul se află în stare stabilă. În următoarea perioadă va rămâne internat pentru recuperare.

Tag-uri:
arnold, Schwarzenegger, operat, cord deschis, spital, los angeles, valva, inima


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1747.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1747-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Actorul și fostul guvernator al statului California a juns de urgență la spitalul Cedars-Sinai din LA, unde a fost operat pe cord deschis. Operația a suferit complicații, relatează presa inyternațională. Potrivit publicației britanice Mirror, lui Schwarzenegger a trebuit să i se înlocuiască o valvă de la inimă. Din cauza evoluției nefavorabile,...

Preluat de la EVZ