Ambasadorul Rusiei în SUA, Anatoli Antonov, afirmă că atmosfera la Washington este “toxică”, sugerând că situația este specifică Războiului Rece, cu o mare lipsă de încredere în relațiile bilaterale.

Într-un interviu acordat postului NBC News, Anatoli Antonov a reiterat că Rusia nu s-a implicat în scrutinul prezidențial din Statele Unite, oferind asigurări că este “imposibil de imaginat” o responsabilitate a Kremlinului pentru presupusele ingerințe electorale. Chiar dacă procurorul special american Robert Mueller a inculpat 13 cetățeni ruși pentru presupuse interferențe în campania electorală, ambasadorul Rusiei susține că nu există dovezi privind responsabilitatea Moscovei.

“Atmosfera de la Washington mi se pare otrăvită, este o atmosferă toxică. Depinde de noi să stabilim dacă ne aflăm ori nu în Război Rece. Dar … nu îmi amintesc ca relațiile bilaterale să mai fi fost într-o situație atât de rea”, a declarat Anatoli Antonov.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/ambasadorul-rusiei-in-sua-atmosfera-de-la-washington-mi-se-pare-toxica-trebuie-sa-stabilim-daca-ne-aflam-ori-nu-in-razboi-rece-47754.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/ambasadorul-rusiei-in-sua-atmosfera-de-la-washington-mi-se-pare-toxica-trebuie-sa-stabilim-daca-ne-aflam-ori-nu-in-razboi-rece-47754-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv