„Adio, îngerul meu”, a scris, pe Facebook, una dintre prietenele lui Robert Balogh, în vârstă de 20 de ani, tânărul care și-a pierdut viața în urma cumplitului accident care a avut loc, joi seara, în nord-vestul Austriei, pe autostrada A8, în apropiere de Wels.

Robert, originar din localitatea Moftinu Mare, județul Satu Mare și-a pierdut viața după ce un coleg de al său care conducea autoturismul, Florin G. – grav rănit, a intrat în partea din spate a unui TIR.

Pierderea este cu atât mai mare cu cât persoanele care l-au cunoscut spun despre el doar cuvinte la superlativ. Robert urma să își sărbătorească, sâmbătă, ziua de naștere, când ar fi împlinit 21 de ani și venea acasă pentru a sărbători Sărbătorile Pascale. Prietenii tânărului sunt în stare de şoc.

„Adio îngerul meu! Nu există cuvinte să exprime golul şi durerea pe care le am în suflet! Ai fost fratele mai mare pe care nu l-am avut niciodată, dar ai fost luat de langă noi. Acum eşti îngerul nostru păzitor şi vei rămane mereu în sufletul şi inimă noastră. Dumnezeu să te odihnească în pace suflet minunat. Te iubesc şi te voi iubi mereu” a fost unul dintre mesajele de condoleanţe.

„Vei rămâne mereu în amintirea noastră şi în sufletele noastre, nu te vom uită, odihneşte-te în pace. #Robi ”, a fost un alt mesaj.

Tag-uri:
mort, accident, austria, mesaje


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/accident-austria-romani-1.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/accident-austria-romani-1-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
„Adio, îngerul meu”, a scris, pe Facebook, una dintre prietenele lui Robert Balogh, în vârstă de 20 de ani, tânărul care și-a pierdut viața în urma cumplitului accident care a avut loc, joi seara, în nord-vestul Austriei, pe autostrada A8, în apropiere de Wels. Robert, originar din localitatea Moftinu...

Preluat de la EVZ