Un bărbat a încercat să intre cu mașina într-un grup de militari în sud-estul Franței, în apropiere de orașul Grenoble, relatează site-ul publicației The Local.

Potrivit informațiilor preliminare, nicio persoană nu a fost rănită. Incidentul a avut loc în vecinătatea regimentului montan numărul 93 din Varces-Allieres-et-Risset, o bază militară din Alpii Francezi.

Poliția a declanșat o operațiune de urmărire a șoferului, iar motivele acestui atac sunt deocamdată necunoscute.

Militarii se aflau pe marginea drumului și au reușit să sară într-un șanț, evitând astfel coliziunea cu mașina.

Potrivit publicației Le Figaro, poliția caută un bărbat tânăr aflat într-un autoturism Peugeot, fiind însoțit de o femeie.

Unul dintre militari a precizat că un individ s-a oprit cu mașina în fața intrării în regimentul montan și a adresat o serie de injurii și amenințări. Apoi, după aproximativ 25 de minute, șoferul a condus în viteză către grup format din 6-7 militari, dar aceștia au reușit să se ferească.

Prefectul departamentului francez Isere a catalogat incidentul drept un “act odios” și a precizat că procuratura a deschis o anchetă antiteroristă.

Poliția din orașul Grenoble a anunțat că a reținut un bărbat, suspectat că a încercat să intre cu mașina într-un grup de militari. El a fost identificat și plasat în arest, iar polițiștii vor efectua o percheziție la locuința acestuia.

Procurorii francezi au precizat pentru postul de radio Europe 1 că autoturismul în care se afla suspectul are numere de înmatriculare false. Totodată, a fost deschis un dosar pentru tentativă de omor.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/un-barbat-a-incercat-sa-intre-cu-masina-intr-un-grup-de-militari-in-sud-estul-frantei-47729.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/un-barbat-a-incercat-sa-intre-cu-masina-intr-un-grup-de-militari-in-sud-estul-frantei-47729-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv