Procurorii brașoveni au dispus o expertiză toxicologică în cazul bărbatului care și-a ucis soția și cei doi copii, anchetatorii dorind să afle dacă Florin Buliga consumase droguri în ziua triplei crime. Ulterior se va stabili și dacă avea sau nu discernământ în momentul comiterii faptei. 

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov, Daniel Dancă, a declarat, joi, că în mașina lui Florin Buliga au fost găsite droguri.

În plus, bărbatul în vârstă de 43 de ani a recunoscut că este consumator de canabis, însă a declarat la audieri că în ziua tripei clipe nu a consumat droguri.

”Am dispus să se efectueze expertiză toxicologică, ca să vedem dacă avea substanțe suspecte în sânge, la momentul comiterii faptei și așteptăm rezultatul. Apoi se va dispune expertiză de stabilire a discernământului, pentru că este important ca medicii legiști, psihiatri care îl vor examina să cunoască și acest lucru. Una este dacă era drogat și alta este dacă era în deplinătatea facultăților. A recunoscut că este consumator, însă când l-am întrebat dacă în ziua faptei a consumat droguri a negat acest lucru, cu toate că în mașină s-au găsit niște substanțe ce păreau să fie droguri. E important să stabilim dacă era drogat în ziua respectivă”, a spus procurorul Daniel Dancă.

Florin Buliga și-a înjunghiat soția și pe cei doi copii, un băiat de 13 ani și o fată de 18 ani, în noaptea de luni spre marți. A doua zi, bărbatul s-a prezentat la Poliție și a anunțat că și-a ucis familia și a trimis-o ”către o lume mai bună”.

Trupurile celor trei vor fi duse joi seara în comuna Tupilați, din județul Neamț, pentru a fi înmormântate vineri în localitatea natală.

”Vineri, la 11.00 este înmormântarea. Ei s-au născut, au copilărit în Piatra Neamț și au plecat apoi direct la Brașov. Părinții ei s-au retras la țară, la Totoiești, în comuna Tupilați când au ieșit la pensie. Sunt niște oameni deosebiți, niște caractere deosebite. Dacă aș fi avut așa toți cetățenii din comună, ar fi raiul pe pământ. Au o situație bună, nu au cerut ajutorul primăriei. Noi am fost la cimitir, am verificat, se sapă groapa. E jale! Săracul tatăl ei plânge în curte, țipă de durere, nu mai poate, nu mai are copilul, nepoții. Ce a avut acel bărbat cu copiii lui, cu soția? Eu nu concep idei din astea, este răutatea din om, nu se explică. A mers el la mănăstire, care religie din lumea asta te învață să-ți omori soția și copiii? Nu există așa ceva! O minte diabolică. Să nu ai oleacă de conștiință”, a declarat Petru Gherghel, primarul comunei Tupilați.

Judecătorii de la Tribunalul pentru Minori Brașov au dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, în cazul bărbatului cercetat pentru omor calificat. Florin Buliga nu a contestat decizia.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/tripla-crima-de-la-brasov-procurorii-au-dispus-o-expertiza-toxicologica-in-cazul-barbatului-care-si-a-ucis-familia-in-masina-acestuia-au-fost-gasite-droguri-47726.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/tripla-crima-de-la-brasov-procurorii-au-dispus-o-expertiza-toxicologica-in-cazul-barbatului-care-si-a-ucis-familia-in-masina-acestuia-au-fost-gasite-droguri-47726-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv