Incidentul șocant a avut loc în satul Podișu, comuna Bălțați, Iași. Un tânăr de 12 ani a încercat să impresioneze o fată sau chiar să o sperie pe aceasta, așa că a decis să se joace cu o funie, pe care și-a înfășurat-o în jurul gâtului.

Din neatenție, băiatul era să-și piardă viața după ce ștreangul a început să i se strângă tot mai tare, scrie Antena 3.
Fata l-a scos din ștreang, iar puștiul a ajuns la spital. Starea sa este gravă, fiind în comă.

Un caz similar a avut loc în Anglia, când un copil de numai trei ani s-a spânzurat, tot din greșeală, în timp ce se juca pe tobogan. Tricoul copilului s-a agățat într-un şurub ieşit în afară, iar când băiețelul a alunecat pe tobogan, a rămas atârnat de acesta, spânzurându-se, scrie The Sun.

Blake a fost transport de urgență la spital dar a murit la o zi după tragicul accident. La necropsie s-a stablit că băiatul a murit din cauza asfixierii și a presiunii exercitate asupra gâtului. Anchetatorii au stabilit că toboganul fusese reparat de mai multe ori de-a lungul timpului. Astfel, șurubul care a dus la moartea băiețelului nu exista din fabrică, iar producătorul nu poate să fie tras la răspundere.

Tag-uri:
baiat spanzurat, iasi, spanzurat din greseala, streang, copil spanzurat


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1602.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1602-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
Incidentul șocant a avut loc în satul Podișu, comuna Bălțați, Iași. Un tânăr de 12 ani a încercat să impresioneze o fată sau chiar să o sperie pe aceasta, așa că a decis să se joace cu o funie, pe care și-a înfășurat-o în jurul gâtului. Din neatenție, băiatul era...

Preluat de la EVZ