Crimă înspăimântătoare în județul Vaslui, unde o tânără a fost omorâtă de un bărbat cu care are 4 copii.

Crima a avut loc miercuri, în localitatea Untești, sub ochii mamei tinerei. Potrivit Vremea Nouă, bărbatul de 28 de ani și-a amanetat telefonul, apoi a mers la magazinul sătesc unde și-a cumpărat cu banii primiți un cuțit, bere și țigări.

S-a dus apoi direct la locuința mamei femeii, unde știa că o va găsi pe fosta sa iubită, a intrat înăuntru și i-a înfipt cuțitul de două ori în gât.

Mama tinerei povestește că cei doi s-au separat în urmă cu un an, după ce fiica ei a îndurat bătăi crunte. Tânăra, împreună cu unul dintre copii, de 1 an și jumătate s-a mutat la părinții ei, sătulă de bătăi și crize de gelozie. Ceilalți 3 copii au rămas cu bărbatul.

Autoritățile spun că femeia plănuia să plece în Germania și voia să-și dea copilul în plasament. Bărbatul ar fi aflat acest lucru chiar în ziua în care a ucis-o.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/socant-un-tanar-si-a-amanetat-telefonul-ca-sa-aiba-bani-pentru-cutitul-cu-care-si-a-ucis-iubita-47734.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/socant-un-tanar-si-a-amanetat-telefonul-ca-sa-aiba-bani-pentru-cutitul-cu-care-si-a-ucis-iubita-47734-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv