Telespectatorii au votat concurentii pe care si-au dorit sa ii vada in continuarea in concurs, iar in urma voturilor, Didi Bulimar a fost eliminata.

“Este un reality show, ma bucur ca s-a intamplat asta, nu ma bucur ca s-a intamplat cu mine. S-a vazut faptul ca nu se stie niciodata, asta este. Se pare ca traseele mele nu au fost la fel de bune ca ale lui Oltin, asta inteleg din voturilor oamenilor. Am simtit de dimineata asta. Sunt bucuroasa ca merg acasa si bafta colegilor”, au fost declaratiile fostei gimnaste, potrivit wowbiz.ro.

SCANDAL MONSTRU la EXATLON! Un CONCURENT-CHEIE a fost propus pentru ELIMINARE. „Nu cred că merită tot ceea ce faceți…”

Eliminarea Dianei Bulimar a fost cea mai neasteptata de pana acum, de la Arena. Anuntul facut de Cosmin Cernat i-a lasat pe toti concurentii muti de uimire, iar multi au crezut ca este o gluma.

Imediat după emisiune, fanii au început să facă supoziții pe tema acestei eliminări. Unii au acuzat că ar fi vorba despre o „manevră” a producătorilor emisiunii, dar adevărul este altul.

O nouă IDILĂ la EXATLON! După Claudia Pavel, Cazacu pare să fi furat inima unei alte concurente. „ESTE TOPITĂ!”

Tag-uri:
exatlon, razboinici, eliminare, diana, bulimar, faimosi, echipa


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1641.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1641-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Telespectatorii au votat concurentii pe care si-au dorit sa ii vada in continuarea in concurs, iar in urma voturilor, Didi Bulimar a fost eliminata. 'Este un reality show, ma bucur ca s-a intamplat asta, nu ma bucur ca s-a intamplat cu mine. S-a vazut faptul ca nu se stie niciodata,...

Preluat de la EVZ