Relația celor doi s-a oprit brusc, la începutul lui 2015, iar adevăratul motiv a ieșit abia acum la iveală. Au existat unele informații conform cărora despărțirea l-a afectat pa Cristiano Ronaldo, care ar fi apelat la un psiholog pentru refacerea stării sufletești.

Deși inițial presa internațională a scris că Shayk l-a părăsit pe Ronaldo din cauză că potughezul ar fi fost indifel, lucrurile nu au stat deloc așa. Ajunsă la 32 de ani și devenită între timp mamă, Irina Shayk a recunoscut că CR7 este bărbatul perfect, dar a decis să pună capăt relației pentru că portughezul o făcea să se simtă nesigură și urâtă, scrie digisport.ro.

“Consider că o femeie se simte urâtă când alături de ea se află bărbatul nepotrivit. Eu mă simţeam urâtă şi nesigură pe mine” a declarat fotomodelul rus ]n vârstă de 32 de ani în presa internațională.

Tag-uri:
ronaldo, cristiano, ronaldo cristiano


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1609.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1609-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFotbal extern
Relația celor doi s-a oprit brusc, la începutul lui 2015, iar adevăratul motiv a ieșit abia acum la iveală. Au existat unele informații conform cărora despărțirea l-a afectat pa Cristiano Ronaldo, care ar fi apelat la un psiholog pentru refacerea stării sufletești. Deși inițial presa internațională a scris că Shayk...

Preluat de la EVZ