Robert Thorne, în vârstă de 85 de ani, și soția sa, Pamela, în vârstă de 83 de ani, aveau probleme grave de sănătate și au decis să ia o supradoză de morfină împreună, în speranța că vor muri împreună.

Robert, care suferea de cancer în fază terminală, a murit în urma supradozei, însă soția sa care suferă de demență, a supraviețuit miraculos. Ea a fost luată de membrii familiei și dusă de urgență la spital, iar acum este sub supraveghere într-un azil pentru bătrâni.

În urma unei anchete, oamenii legii au descoperit că cei doi bătrâni au consumat cantitatea de morfină care i-a fost recomandată bărbatului pentru a supraviețui încă două-trei luni, scrie metro.co.uk.

Fiica celor doi a povestit că aceștia erau căsătoriți de 63 de ani și s-au dedicat unul altuia pe tot parcursul vieții. Aceasta a mai spus că marea lor dorință a fost să nu ajungă niciodată în situația de a se baza pe ajutorul celorlalți și că nu vor accepta vreodată să ajungă într-o casă de îngrijire.

Tag-uri:
supradoză, morfină, Robert Thorne, Marea Britanie, bătrâni, cancer, demenţă, supravieţuit, împreună


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1642.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1642-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Robert Thorne, în vârstă de 85 de ani, și soția sa, Pamela, în vârstă de 83 de ani, aveau probleme grave de sănătate și au decis să ia o supradoză de morfină împreună, în speranța că vor muri împreună. Robert, care suferea de cancer în fază terminală, a murit în...

Preluat de la EVZ