“Iadul nu există – ceea ce există este dispariţia sufletelor păcătoase”, a mai spus papa Francisc.

Liderul de la Vatican a fost intervievat de Eugenio Scalfari, un veteran jurnalist italian, ateu, care scrie cu regularitate articole despre credinţă şi religie şi care beneficiază de un acces special la conducătorul Bisericii Catolice, potrivit agerpres.ro.

Papa Francisc ÎN PERICOL?! MASACRU LA VATICAN. Reacția Suveranului Pontif

În trecut, veridicitatea citatelor pe care jurnalistul italian le-a atribuit papei a fost pusă sub semnul întrebării, în special după ce Eugenio Scalfari, în vârstă de 93 de ani, a recunoscut că nu a folosit niciodată un reportofon în timpul realizării interviurilor sale.

Cu toate acestea, Vaticanul nu s-a plâns niciodată despre articolele publicate de Eugenio Scalfari, iar papa Francisc a continuat să îi acorde interviuri.

Tag-uri:
papa, francisc, suveran, pontif, iad, mesaj, suflete, pacatosi, vatican


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1636.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1636-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
'Iadul nu există - ceea ce există este dispariţia sufletelor păcătoase', a mai spus papa Francisc. Liderul de la Vatican a fost intervievat de Eugenio Scalfari, un veteran jurnalist italian, ateu, care scrie cu regularitate articole despre credinţă şi religie şi care beneficiază de un acces special la conducătorul Bisericii...

Preluat de la EVZ