Un pictor în vârstă de 28 de ani a fost găsit spânzurat într-o poiană de lângă satul în care locuia, în județul Vrancea. Primele indicii arată că s-ar fi spânzurat, însă cunoscuții spun că nu avea niciun motiv.

Tânărul de 28 de ani a fost găsit spânzurat într-o pădure de pe teritoriul comunei Mera, județul Vrancea, iar primele indicii arată este vorbaă despre o sinucidere.

Nimeni nu are explicație pentru ipoteza sinuciderii pentru că tânărul nu avea probleme cunoscute și nici nu lăsase să se înțeleagă că ar putea face un asemenea gest. În plus, el provenea dintr-o familie bună și era foarte bine văzut în comunitate.

Gestul este cu atât mai surprinzător cu cât, în ziua morții, tânărul pictor s-a comportat normal.

”A fost o surpriză uriașă pentru noi, pentru familie. Nu știe nimeni de ce a făcut acest lucru, nu a lăsat niciun bilet. Era un tânăr foarte respectat în comunitate, era de nota 10, și provenea dintr-o familie bună, avea un frate, toți sunt oameni foarte bine văzuți. El era artist, picta, a pictat și câteva troițe în comună. Nu se aștepta nimeni la așa ceva, este o tragedie. El a fost la magazin, a cumpărat ce a avut de cumpărat pentru el și pentru familia lui, apoi nu se mai știe nimic. S-a întâmplat miercuri, după prânz”, a declarat, pentru Mediafax, primarul comunei Mera, Ion Sticlaru.

Poliția a început o anchetă și a întocmit dosar penal.

”Este vorba despre un tânăr de 28 de ani. În cauză a fost întocmit dosar de moarte suspectă. Continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor morții”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Paula Enache.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/moarte-misterioasa-un-tanar-pictor-a-fost-gasit-spanzurat-intr-o-padure-47730.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/moarte-misterioasa-un-tanar-pictor-a-fost-gasit-spanzurat-intr-o-padure-47730-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv