„Zău așa, sunteți șocați că un asasin este ucis de un terorist? Eu nu, am zero compasiune pentru el, există totuși o justiție”, publicase militanta vegană pe Facebook la trei zile după moartea lui Cristian Medves, măcelarul de supermarketul din Trebes, una dintre cele patru victime ale jihadistului Radouane Lakdim.

În rechizitoriul procuraturii s-a arătat că era dreptul acuzatei să aibă o filosofie de viață anume, dar că nu trebuia să uite că trăiește într-un stat de drept cu reguli care se aplică la toată lumea, scrie Le Figaro.

Măcelarul șef de la supermarketul din Trebes avea 50 de ani, era căsătorit și tatăl a două fiice. El a fost primul ucis dintre cele patru victime.

Tag-uri:
militanta, franta, atac, terorist, trebes, macelar, condamnata


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1654.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1654-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
„Zău așa, sunteți șocați că un asasin este ucis de un terorist? Eu nu, am zero compasiune pentru el, există totuși o justiție”, publicase militanta vegană pe Facebook la trei zile după moartea lui Cristian Medves, măcelarul de supermarketul din Trebes, una dintre cele patru victime ale jihadistului Radouane...

Preluat de la EVZ