Robinson, cunoscut pentru interviurile sale interesante și pentru opinii polarizate despre islam, a mai fost de asemenea suspendat de Twitter, în urmă cu patru săptămâni, pentru că a comunicat statistici privind grupurile britanic-pakistaneze sau majoritare musulmane.

Într-o postare pe Facebook, Robinson a prezis că suspendarea lui va apărea ca parte a unui plan de al scoate complet din mediile sociale.

Nu este clar de ce a fost eliminat contul lui Robinson; deși are un stil aparte de a combate, nu a întrecut limita de exprimare în ceea ce priveşte opiniile rasiste.

La începutul acestei luni, Twitter și Facebook au eliminat conturile din Marea Britanie, împreună cu conturile Twitter ale câtorva conservatori americani. Acum este clar că libertatea de exprimare dispare pe platformele media sociale ale Occidentului.

Cu toate acestea, este vorba despre un proces mai degrabă unilateral: “în timp ce persoanele de dreapta și conservatorii sunt înlăturate și suspendate, discursul de ură difuzat de alte grupuri liberale, de multe ori stângaci, este ignorat și permis să continue și este rușinos”, notează Voiceofeurope.

Dacă accesaţi pe Twitter sumele său veţi avea acest răspuns:

Cont suspendat

Acest cont a fost suspendat (…).

Tag-uri:
Tommy Robinson, jurnalist, suspendat, Twitter


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1622.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1622-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Robinson, cunoscut pentru interviurile sale interesante și pentru opinii polarizate despre islam, a mai fost de asemenea suspendat de Twitter, în urmă cu patru săptămâni, pentru că a comunicat statistici privind grupurile britanic-pakistaneze sau majoritare musulmane. Într-o postare pe Facebook, Robinson a prezis că suspendarea lui va apărea ca parte...

Preluat de la EVZ