Vergara, care a îmbrăcat tricoul lui Montagua între 2015 şi 2017, a fost unul dintre cei mai buni jucători străini care au evoluat pentru gruparea din capitala Hondurasului în ultimii ani.

Începând din martie 2017, Vergara nu şi-a mai putut continua cariera din cauza leucemiei cu care a fost diagnosticat, urmând tratamente în Statele Unite şi Spania, scrie Agerpres.

Conform conducerii clubului Montagua, care l-a susţinut pe jucător în toată această perioadă critică pentru el, Vergara a suferit o recidivă a maladiei sale în luna februarie, iar miercuri a fost anunţat decesul său, în Argentina.

În vârstă de 27 ani, fotbalistul argentinian s-a format la clubul Racing Club din ţara sa, iar apoi a jucat pentru formaţiile Cipolletti, Guillermo Brown şi Independiente, înainte de a semna cu Montagua, mai notează sursa citată.

Tag-uri:
jucator de fotbal mort, forbalist mort, mijlocas argentinian mort, mijlocas, santiago vergara, leucemie


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1603.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1603-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFotbal extern
Vergara, care a îmbrăcat tricoul lui Montagua între 2015 şi 2017, a fost unul dintre cei mai buni jucători străini care au evoluat pentru gruparea din capitala Hondurasului în ultimii ani. Începând din martie 2017, Vergara nu şi-a mai putut continua cariera din cauza leucemiei cu care a fost diagnosticat,...

Preluat de la EVZ