Deși nu au spus nimic despre faptul că au împărțit aceeași mizeră celulă cu jurnalista franțuzoaică a ziarului Liberation, Florence Aubenais, aceasta a declarat, la repatrierea sa, de după eliberarea care a survenit o lună mai târziu, că nu-i cunoaște pe ziariștii noștri.

Dacă Ohanesian nu-și explica, în 1 5 iunie 2005 , amnezia franțuzoaicei, Mișcoci a fost mai culant declarând că: „Ea nu știa că suntem liberi”, iar Marie-Jeanne s-a rezumat la a spune că atunci când o lua plânsul Florence Aubenais o liniștea.

INFO

Imediat după eliberare, Florence Aubenais a negat că ar fi împărțit aceelași spațiu de detenție cu jurnaliștii noștri, în condițiile în care colegii săi de la Liberation erau la curent cu informația. Asta n-a împiedicat-o să vină la cununia lui Sorin Mișcoci, un an mai târziu.

Tag-uri:
irak, jurnalisti, romani


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1582.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1582-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialMemoria EVZ
Deși nu au spus nimic despre faptul că au împărțit aceeași mizeră celulă cu jurnalista franțuzoaică a ziarului Liberation, Florence Aubenais, aceasta a declarat, la repatrierea sa, de după eliberarea care a survenit o lună mai târziu, că nu-i cunoaște pe ziariștii noștri. Dacă Ohanesian nu-și explica, în 1 5...

Preluat de la EVZ