Circ în plină stradă, surprins de camerele de luat vederi. un politician din peru dă un interviu pentru mai multe televiziuni, în timp ce o femei îl acuză că a strâns o adevărată avere din luare de mită.

Întrebat câți bani a făcut din mită,opliticianul i-a răspuns ironic femeii: „Mulți, foarte mulți”, fără să bănuiască ce urmează să i se întâmple.

Femeia a reușit să îl lovească zdravăn peste față pe politician, până să fie îndepărtată de jurnaliști și preluată de forțele de ordine.

În ciuda umilinței prin care a trecut, bărbatul a dat dovadă de calm și a lăsat polițiștii să se ocupe de femeie, mai departe.

Videoclipul de mai jos surprinde exact momentul savuros:

Source: Woman Slaps Politician Being Interviewed On Live TV by CEN

Tag-uri:
politician, lovit, palmuit, strada, peru, femeie, bani, mita


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1656.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1656-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Circ în plină stradă, surprins de camerele de luat vederi. un politician din peru dă un interviu pentru mai multe televiziuni, în timp ce o femei îl acuză că a strâns o adevărată avere din luare de mită. Întrebat câți bani a făcut din mită,opliticianul i-a răspuns ironic femeii: „Mulți,...

Preluat de la EVZ