Discuția a început în momentul în care unul dintre piloți a întrebat turnul de control dacă a fost semnalizat un avion care a trecut pe deasupra celui pilotat de el. “A existat un avion care a trecut, aproximativ acum 30 de seccunde, pe deasupra noastră?”, se aude pe înregistrarea obținută.

“Negativ!”, a venit răspunsul prompt de la turnul de control. Copilotul a afirmat că există posibilitatea să fi fost un OZN, însă situația a fost privită cu amuzament de piloții aeronavei.

Turnul de control a cerut confirmarea unor alți piloți care se deplasau cu o altă aeronavă în zonă.

“American 1905. Am o aeronavă în fața ta care a raportat că un obiect misterios a zburat pe deasupra ei. Raportează-mi dacă trece ceva pe lângă tine”. Răspunsul a venit în scurt timp, pilotul celui de-al doilea avion confirmând prezența unui obiect neindentificat în zonă. “Aici 1905. Tocmai a trecut ceva pe lângă noi. Nu știu ce a fost, dar a trecut pe deasupra noastră”, informează New York Post.

Deși discuția elocventă dintre piloți și turnul de control a fost postată pe Youtube, oficialii FAA s-au ferit să ofere verdicte. “Ne confruntăm des cu situații delicate. Puteau fi aeronave de orice tip”, s-a rezumat să spună purtătorul de cuvânt.

Tag-uri:
OZN, piloti, intalnire


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1647.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1647-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Discuția a început în momentul în care unul dintre piloți a întrebat turnul de control dacă a fost semnalizat un avion care a trecut pe deasupra celui pilotat de el. “A existat un avion care a trecut, aproximativ acum 30 de seccunde, pe deasupra noastră?”, se aude pe înregistrarea...

Preluat de la EVZ