Vestea a fost anunţată de consiliul oraşului joi, relatează Reuters, potrivit news.ro. „Municipalitatea din Tripoli şi rezidenţii săi au primit vestea răpirii primarului Abdulraouf Hassan Baitelmal de către nişte persoane nesăbuite care au intrat cu forţa în reşedinţa sa folosindu-se de arme şi l-au dus într-o destinaţie necunoscută”, se arată în comunicatul emis de consiliu.

Motivul acțiunii nu este cunoscut deocamdată, la fel ca persoanele care au decis să îl răpească pe primar.

Consiliul a precizat că îşi suspendă activitatea ca formă de protest până la informaţii noi şi a făcut apel către „autorităţile şi rezidenţii competenţi” să acţioneze pentru a-l elibera pe primar.

„Aceste acţiuni ameninţă direct stabilitatea statului precum şi vieţile civililor”, a adăugat consiliul.

Evenimentele survin după ce mai mulți oficiali ai guvernului de la Tripoli au declarat că securitatea s-a îmbunătăţit în capitală în ultimii doi ani.

Tag-uri:
tripoli, primar, rapit


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1635.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1635-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Vestea a fost anunţată de consiliul oraşului joi, relatează Reuters, potrivit news.ro. „Municipalitatea din Tripoli şi rezidenţii săi au primit vestea răpirii primarului Abdulraouf Hassan Baitelmal de către nişte persoane nesăbuite care au intrat cu forţa în reşedinţa sa folosindu-se de arme şi l-au dus într-o destinaţie necunoscută”, se...

Preluat de la EVZ