Un băiat din județul Iași a ajuns, azi, în stare gravă la Spitalul pentru Copii “Sfânta Maria” din oraș, după ce s-a strangulat accidental la locul de joacă. Prognosticul medicilor este rezervat în acest caz.

Reprezentanții Spitalului de Pediatrie “Sfânta Maria”, din Iași, au spus că băiatul în vârstă de 12 ani a ajuns în stare gravă la unitatea medicală, după un accident la locul de joacă.

“Un copil s-a strangulat în mod accidental, la locul de joacă. Când a ajuns la noi era asistat ventilator, nu respira singur. Era instabil hemodinamic, a fost investigat, s-a făcut computer tomograf, a avut și un consult neurochirurgical și a fost internat în Secția de Terapie Acută, deoarece necesită o terapie susținută”, a declarat dr. Tamara Solange Roșu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Iași.

Potrivit acesteia, prognosticul medicilor este rezervat în privința copilului, care locuiește în apropierea localității Podu Iloaiei.

Medicul ieșean a adăugat că, din informațiile deținute, copilul s-ar fi strangulat din greșeală, la joacă, intrând cu capul într-un laț de sfoară.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/copil-de-12-ani-in-stare-grava-dupa-ce-s-a-spanzurat-din-greseala-la-joaca-47731.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/copil-de-12-ani-in-stare-grava-dupa-ce-s-a-spanzurat-din-greseala-la-joaca-47731-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv