Lauren Gauthier, de 42 de ani, avocată din Amherst (Massachusetts), dacă e vie şi astăzi este datorită micuţei Victoria, căţeluşa pe care cu ceva ani în urmă a luat-o de pe stradă.

În primăvara lui 2017 căţeluşa a început să-i fixeze nasul, Lauren n-a dat prea multă importanţă. Era o bubă pe nară care avea puroi, sau cel puţin aşa părea. ”În acel moment credeam că e un simplu coş, dar Victoria îl fixa insistent, ajungând chiar să-l atingă cu nasul”, povesteşte ea. Dar, după cum relatează La Stampa, chiar şi după ce coşul dispărea, Victoria continua să fixeze locul acela.

Până la urmă, tânăra a decis să meargă la medic. Biopsia a dezvăluit că era vorba de un carcinom cu celule bazale, o tumoare a pielii foarte răspândită în Statele Unite. Lauren s-a supus unei operaţii cu tehnica Mohs (tehnică de microchirurgie în dermatologie) şi acum totul e în regulă.

Lauren recunoaşte că exagera folosind şezlonguri (băncuţe speciale, wedi, pentru bronzare) ”M-am gândit că e bine să fac ceva pozitiv din propia păţanie şi am hotărât să descurajez pe alţii să folosească şezlongurile pentru bronzat şi să ajut şi pe alţii să se opereze cu tehnica Mohs”, spune ea. ”Nara mea s-a uşurat parcă de o greutate, dar trebuie să mai aştept un an până se va vindeca complet .

Tag-uri:
căţeluşa, tumoare piele, nas


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1614.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1614-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Lauren Gauthier, de 42 de ani, avocată din Amherst (Massachusetts), dacă e vie şi astăzi este datorită micuţei Victoria, căţeluşa pe care cu ceva ani în urmă a luat-o de pe stradă. În primăvara lui 2017 căţeluşa a început să-i fixeze nasul, Lauren n-a dat prea multă importanţă. Era o...

Preluat de la EVZ