Cauza incendiului este una halucinantă. Mai mulți deținuți ce se aflau în arest la o secție de poliție din orașul Valencia au incendiat o saltea, în încercarea de a evada din celule. Din păcate, flăcările s-au răspândit cu repeziciune și totul s-a transformat într-un incendiu de proporții, ce a cuprins întreaga clădire, scrie BBC.

Poliţia statului Carabobo a folosit gaze lacrimogene pentru a dispersa rudele deţinuţilor care au înconjurat secţia de poliţie.

Potrivit martorilor, zeci de deţinuţi ar fi murit intoxicaţi cu fum. Conform estimărilor neoficiale, peste 74 de oameni ar fi murit în urma incendiului. Jesus Santander, reprezentant al statului Carabobo, a precizat că un poliţist a fost împuşcat în timpul încercării deţinuţilor de a evada şi a adăugat că pompierii au focul sub control.

Tag-uri:
incendiu, incendiu sectie de politie, sectie de politie, venezuela, detinuti, evadare


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1594.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1594-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Cauza incendiului este una halucinantă. Mai mulți deținuți ce se aflau în arest la o secție de poliție din orașul Valencia au incendiat o saltea, în încercarea de a evada din celule. Din păcate, flăcările s-au răspândit cu repeziciune și totul s-a transformat într-un incendiu de proporții, ce a...

Preluat de la EVZ