Mai precis, spun sursele citate, Adamescu jr. ar fi folosit documente pretins emise de o autoritate publică din România, iar documentele în sine ar releva condițiile de arest din țara noastră, notează Libertatea.

Instanța britanică s-ar fi autosesizat și ar fi sesizat, de asemenea, Serviciul de procuratură al Coroanei din Londra, care ar fi deschis un dosar de cercetare pe numele acestuia pentru folosirea unor documente false în instanță, în cazul judecării procesului de extrădare.

Potrivit surselor Libertatea.ro actele au fost prezentate ca fiind de la Administrația Națională a Penitenciarelor, dar ele ar fi fost măsluite de către omul de afaceri.

Tag-uri:
alexander adamescu, arest preventiv, acte false in instanta, instanta, marea britanie


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1601.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1601-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Mai precis, spun sursele citate, Adamescu jr. ar fi folosit documente pretins emise de o autoritate publică din România, iar documentele în sine ar releva condițiile de arest din țara noastră, notează Libertatea. Instanța britanică s-ar fi autosesizat și ar fi sesizat, de asemenea, Serviciul de procuratură al Coroanei...

Preluat de la EVZ