Incident la bordul aeronavei Blue Air care zbura pe ruta Birmingham- București, unde un pasager a devenit incoerent și a dat semne de nervozitate, se arată într-un comunicat al companiei.

“În timpul zborului Blue Air, ce a decolat, pe 27 martie, de pe Aeroportul Birmingham la ora locală 17.42 și a aterizat, conform programului de zbor, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București la ora locală 22.24, unul dintre pasageri a exprimat un comportament neadecvat, cu semne de nervozitate și limbaj incoerent”, se arată în comunicatul de presă transmis de compania Blue Air.

Întrebați ce s-a întâmplat mai exact la bordul aeronavei și ce reacții a avut bărbatul, reprezentanții companiei nu au dat detalii.

În comunicat de precizează doar că “pasagerul nu a dat semne de violență față de echipaj, ori alți pasageri”, dar pentru siguranță a fost imobilizat.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/un-pasager-a-fost-imobilizat-la-bordul-unei-curse-aviatice-care-venea-spre-bucuresti-47702.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/un-pasager-a-fost-imobilizat-la-bordul-unei-curse-aviatice-care-venea-spre-bucuresti-47702-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv