Adolescenta ucisă de tatăl ei, alături de mama și fratele ei, era elevă în clasa a XI-a, la Colegiul Național de Informatică Grigore Moisil, profilul matematică – informatică și terminase primul semestru cu media peste 9, profesorii descriind-o ca fiind un copil cuminte.

Profesorii și colegii de liceu ai I. Buliga sunt șocați de cele întâmplate. Fata de 18 ani a fost înjunghiată de tatăl său, fiind găsită decedată alături de fratele și mama ei, în apartamentul lor din Brașov, după ce Florin Buliga s-a prezentat marți la Poliție pentru a se preda.

Milena Popa, directoarea Colegiului Național de Informatică Grigore Moisil, din Brașov, unde fata învăța, spune că era o elevă foarte bună și terminase primul semestru cu media peste 9.

”Este foarte trist. E așa de tragic, că nici nu știi ce să spui. Învăța foarte bine, era un copil cuminte. Părinții se implicau, nimic nu prevestea ceea ce s-a întâmplat. Și tatăl venea la școală. Era o elevă de 9 și ceva, 9.20-9.30”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Milena Popa.

Victima a postat ultima fotografie pe Facebook, pe 29 ianuarie, cu mesajul: „Show me what I can’t see when the spark in my eyes is gone”. (Arată-mi ceea ce nu pot vedea, atunci când scânteia din ochii mei a dispărut). Fratele ei împlinise 13 ani și era elev la Școala de Arte și Meserii ”Tiberiu Brediceanu”, la secția ”Actorie”. Familia Buliga locuia într-un apartament situat la etajul cinci al unui bloc din Brașov. Bărbatul în vârstă de 43 ani a fost reținut, marți seara, pentru 24 de ore. Acesta era administratorul firmei Ceragem, din Brașov și lucra alături de soția lui, Monica.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/tripla-crima-de-la-brasov-adolescenta-ucisa-de-tatal-ei-terminase-primul-semestru-cu-media-peste-9-47704.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/tripla-crima-de-la-brasov-adolescenta-ucisa-de-tatal-ei-terminase-primul-semestru-cu-media-peste-9-47704-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv