Una dintre tinerele ce au fost grav rănite într-un accident petrecut, luna trecută, pe Drumul Național 1, între Oradea și Cluj, a murit. Miruna Pîrja, elevă la Colegiul Național “Emanuil Gojdu”, a pierdut lupta cu moartea marți după amiază.

Miruna Pîrja (18 ani ) a fost grav rănită în urma accidentului rutier petrecut în afara localității Poeni. Ea a murit, marți după amiază, la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean din Oradea. O perioadă fata a fost tratată și la Cluj Napoca, dar medicii nu au reușit să o salveze.

Miruna și prietena ei, Andra Firez, au fost grav rănite în urma unui accident de circulație, petrecut pe 25 februarie, pe DN 1, în județul Cluj, pe raza localității Poieni. Alături de părinții Andrei, adolescentele se întorceau de la meditații din Cluj, când mașina în care se aflau, condusă de Sorin Firez, tatăl Andrei, a intrat pe contrasens, s-a lovit din plin de un TIR, apoi a acroșat și un BMW. În urma impactului, soții Firez au murit pe loc, iar fetele, aflate pe bancheta din spate, au suferit răni grave.

Starea de sănătate a Andrei s-a mai ameliorat, ea fiind supusă mai multor intervenții chirurgicale. Îngrijorați de evoluția stării de sănătate a colegelor, elevii Colegiului Gojdu s-au arătat dornici să le ajute. După ce au mers în grupuri mari să doneze sânge pentru cele două fete, gojdiștii au adunat bani pe care să-i trimită pentru îngrijirea colegelor lor.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/tragic-a-murit-una-dintre-tinerele-grav-ranite-in-accidentul-de-pe-dn1-miruna-a-pierdut-lupta-cu-moartea-dupa-o-luna-47705.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/tragic-a-murit-una-dintre-tinerele-grav-ranite-in-accidentul-de-pe-dn1-miruna-a-pierdut-lupta-cu-moartea-dupa-o-luna-47705-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv