Arhicunoscutul stadion milanez, în fapt, îşi va deschide porţile acelora care vor dori să sărbătorească fericitele evenimente cu rude şi prieteni într-o atmosferă originală, unică. După cum relatează Gazzetta dello sport, primele două ceremonii se vor desfăşura în luna septembrie, dar numai în funcţie de programul echipelor Inter şi Milan.

Cununiile civile se vor ţine sau la Palazzo Marino sau în alte sedii ale primăriei din Milano. Meazza va pune la dispoziţe nu mai puţin de trei săli , în funcţie de exigenţe, cea Portocalie care se găseşte la sectorul omonim, Executive şi Executive 3, la primul inel al stadionului, de culoare Roşie. Prima sală va putea găzdui nu mai puţin de 1.000 de persoane pentru bufet, în timp ce a doua e mai atractivă care poate avea 400 de locuri pe scaune şi 700 la bufet cu vedere la terenul de joc. Ultima sală este dedicată acelora care au mai puţini invitaţi: 80 de locuri pe scaune şi 150 la bufet.

Preţurile oficial nu sunt cunoscute, dar o căsătorie pe San Siro (Meazza) fără discuţie va fi piperată. Mirii au opţiunea de a comanda mânncarea şi băuturile unei firme de catering. Sau pot alege bucătăria stadionului.

Tag-uri:
Giuseppe Meazza, San Siro, nunţi, stadion, Milano


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1571.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1571-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Arhicunoscutul stadion milanez, în fapt, îşi va deschide porţile acelora care vor dori să sărbătorească fericitele evenimente cu rude şi prieteni într-o atmosferă originală, unică. După cum relatează Gazzetta dello sport, primele două ceremonii se vor desfăşura în luna septembrie, dar numai în funcţie de programul echipelor Inter şi...

Preluat de la EVZ