„Sunt două puncte pe ordinea de zi: excluderea senatorului Daniel Zamfir și demiterea conducerii Sector 3.”, a declarat președintele PNl, Ludovic Orban.

La începutul anului, liderul PNL, Ludovic Oraban, l-a amenințat pe senatorul Daniel Zamfir cu excluderea din PNL dacă „va continua pe linia” unor „atitudini neconforme cu deciziile partidului”, referindu-se la proiectul de lege prin care Zamfir propune limitarea dobânzilor.

Zamfir a declarat, luni, pentru EVZ, că s-a săturat să îi „arate pisica dl. Orban cu excluderea din partid” și că plecarea sa din PNL s-ar putea face, conform statutului partidului, prin organziarea unui Consiliu Național, în care liberalii ar putea „să afle dacă linia PNL e aceea de a închide ochii la abuzuri”.

Senatorul PNL va fi prezent la Bex PNL pentru a își putea susține punctul de vedere în legătură cu plecarea din PNL.

În ceea ce privește demiterea conducerii Sector 3, președintele filialei PNL Sector 3 este deputatul Florin Alexe.

Întrebat de ce dorește demiterea conducerii Sector 3, liderul liberalilor a răspuns de „De non combat în fața PSD”.

Tag-uri:
orban, excludere, pnl, zamfir, sector3


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1537.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1537-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
„Sunt două puncte pe ordinea de zi: excluderea senatorului Daniel Zamfir și demiterea conducerii Sector 3.”, a declarat președintele PNl, Ludovic Orban. La începutul anului, liderul PNL, Ludovic Oraban, l-a amenințat pe senatorul Daniel Zamfir cu excluderea din PNL dacă „va continua pe linia' unor „atitudini neconforme cu deciziile partidului',...

Preluat de la EVZ