Giță s-a declarat surprins de faptul că Laura Codruța Kovesi și-a câștigat doi noi aliați, la care nu se aștepta

„M-a surprins si eu ca Kovesi a ajuns sa fie aparata de Vintu si Udrea. Udrea e suparata ca am zis despre ea, Vîntu la fel… Ce să zic, s-a intors lumea cu susul in jos. Mai ramane sa apara maine Vintu in Piata cu o palmuta din aia mare cu #Rezist. O sa-l puna USR-ul pe Vintu sef de organizatie, tineti minte”, a declarat ironic Sebastian Ghiță.

Jurnalistul Dan Andronic a dezvăluit în Evenimentul zilei că fostul deputat Sebastian Ghiță i-a povestit că a împrumutat-o pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, cu 7.000 de euro pentru a-și cumpăra o Skoda Octavia, în momentul în care aceasta era detașată la Bruxelles. Imediat, Ghiță a confirmat ceea ce a scris Dan Andronic.

Confirm dezăluirea lui Andronic: este reală! I-am dat banii lui Kovesi pentru mașină. Banii n-au mai fost returnați”, a transmis Sebastian Ghiță, la solicitarea Antena 3.

Kovesi a reacționat după ce Sebastian Ghiță a confirmat că a împrumutat-o cu bani ca să-și ia mașină

Tag-uri:
ghita, kovesi, vintu, udrea, rezist, realitatea


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1557.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1557-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Giță s-a declarat surprins de faptul că Laura Codruța Kovesi și-a câștigat doi noi aliați, la care nu se aștepta „M-a surprins si eu ca Kovesi a ajuns sa fie aparata de Vintu si Udrea. Udrea e suparata ca am zis despre ea, Vîntu la fel... Ce să zic,...

Preluat de la EVZ