Daniel Dancă, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov, a declarat, că din punctul său de vedere, bărbatul prezintă o labilitate psihică crescută.

”Din punctul meu de vedere, după ce am stat de vorbă cu el, prezintă o labilitate psihică crescută. Și-a motivat fapta considerând, de fapt fiind convins, că în felul acesta a facilitat accesul membrilor familiei sale către o lume mai bună, unde aceștia să fie mai liniștiți. Nu am observat să aibă urme de regret, real, asupra a ceea ce a făcut, fiind convins de teoriile lui. Urmează să mai facem investigații să vedem care era atmosfera în familie, dacă se certau sau nu se mai înțelegeau. El afirmă că după ce a comis fapta ar fi comunicat telepatic cu ei si i-au transmis ca sunt mai bine”, a spus procurorul.

Potrivit acestuia, crima a fost comisă noaptea, după ce femeia și copiii s-au culcat. Înainte de a-și omorâ familia, bărbatul a fost la Mănăstirea Șinca, unde mergea frecvent să se reculeagă.

”A ajuns acasă undeva la ora 21.00 și s-a întâmplat după ce s-au culcat, în somn. Mi-a spus că în trecut a avut probleme cu alcoolul și a participat la întrunirile alcoolicilor anonimi. Mi-a mai spus că ocazional consumă și droguri-cannabis”, a adăugat procurorul.

Bărbatul în vârstă de 43 ani s-a prezentat marți la IPJ Brașov, afirmând că și-a înjunghiat mortal soția și cei doi copii.

”Un bărbat de 43 ani, din județul Brașov s-a prezentat la sediul IPJ Brașov, declarând că și-a ucis soția, de 42 ani, și cei doi copii, o fată de 18 ani și un băiat de 13 ani. În acest moment, o echipă constituită din polițiști de investigații criminale și criminaliști, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov efectuează verificări pentru stabilirea circumstanțelor producerii faptei. Bărbatul este în custodia polițiștilor, fiind audiat. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat”, declarau reprezentanții IPJ Brașov.

Florin Mircea Buliga a fost reținut marți seara pentru 24 de ore și se află în arestul IPJ.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/jhjhj-12-47697.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/jhjhj-12-47697-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv