Traficul pe DN 6 şi DJ 503 este restricţionat din cursul nopţii de marţi spre miercuri din cauza apei de pe carosabil, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Teleorman.

Şoferii sunt îndrumaţi pe rute ocolitoare. „Începând cu ora 1,00, pe DN 6 (E70) s-a restricţionat traficul rutier pentru vehiculele cu masa de sub 3,5 tone. Ruta alternativă este pe DC 18 Drăgăneşti Vlaşca – Comoara – Târnava, reintrare pe DJ 503 Târnava – Videle, apoi pe ruta Videle – Ghimpaţi’”, au precizat reprezentanţii ISU Teleorman.

Apa pe carosabil pe DN 6 depăşeşte în unele zone 10-15 centimetri. „Începând cu ora 0,15, circulaţia pe DJ 503 Drăgăneşti Vlaşca – Videle, în zona pieţei, a fost restricţionată pentru autoturismele sub 3,5 tone. Ruta ocolitoare spre Videle, pentru autoturismele sub 3,5 tone este pe DC 18 Drăgăneşti Vlaşca – Comoara – Târnava, cu revenire pe DJ 503, Târnava – Videle’”, a mai menţionat aceeaşi sursă.

Reaminim că meteorologii au emis, miercuri dimineaţa, avertizări nowcasting Cod galben de ceaţă şi vizibilitate scăzută, valabile în următoarele ore, în şase judeţe din Muntenia şi Banat.

Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), până la ora 9:00, în localităţi din judeţul Arad va persista ceaţa, iar vizibilitatea va fi scăzută local sub 200 de metri şi, izolat, sub 50 de metri.

De asemenea, până la ora 8:00, se vor afla sub atenţionare de ceaţă mai multe localităţi din judeţele Prahova, Argeş, Dâmboviţa, Buzău şi Gorj.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM.

Tag-uri:
dn13, trafic restrictionat, accident, brasov, sighisoara, anm, cod ce ceata


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1490.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1490-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
Traficul pe DN 6 şi DJ 503 este restricţionat din cursul nopţii de marţi spre miercuri din cauza apei de pe carosabil, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Teleorman. Şoferii sunt îndrumaţi pe rute ocolitoare. „Începând cu ora 1,00, pe DN 6 (E70) s-a restricţionat traficul rutier...

Preluat de la EVZ