Ascensorul în care s-a urcat Arina Dorin (foto), director general al firmei SDL Traduceri SRL, care are un spațiu închiriat în clădirea din strada Mendeleev 28-30, situată în centrul Capitalei, a căzut în gol un etaj.

Căderea liftului a fost stopată de mecanismul de frânare care a atenuat prăbușirea. Acesta a fost norocul femeii care s-a ales cu o sperietură zdravănă și cu o leziune la un picior. A fost transportată la spital și medicii i-au pus piciorul în gips.

„Abia ieșise din lift un coleg, a intrat doamna și s-a auzit bubuitura. Am chemat SMURD-ul imediat și au scos-o pe femeia care era conștientă”, ne-a declarat Lucian Pricop, vicepreședintele UCR. Liftul s-a oprit cam la 60 de centimetri sub pragul de la intrarea de la parter. Cei de la ISCIR, care se ocupă de starea tehnică a ascensorului, i-au spus lui Pricop că liftul s-a prăbușit din cauza unei defecțiuni tehnice.

Mai exact, s-a rupt un șurub care susținea o piesă de siguranță din angrenajul liftului. Cauza oficială va fi anunțată după terminarea verificărilor și încheierea anchetei declanșate de polițiști de la Secția 1 care cercetează cazul pentru vătămare corporală din culpă. Liftul era dat în folosință din anul 1998, iar în luna aprilie urma să îi fie făcută revizia tehnică.

Tag-uri:
surub, lift


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1480.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1480-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
Ascensorul în care s-a urcat Arina Dorin (foto), director general al firmei SDL Traduceri SRL, care are un spațiu închiriat în clădirea din strada Mendeleev 28-30, situată în centrul Capitalei, a căzut în gol un etaj. Căderea liftului a fost stopată de mecanismul de frânare care a atenuat prăbușirea. Acesta...

Preluat de la EVZ