Potrivit unui comunicat semnat de purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, Marius Pop Blaga, întreaga poveste a pornit pe 10 octombrie anul trecut, în localitatea Săcădat, scrie ebihoreanul.ro.

Ion Dobai a imobilizat-o pe victimă, iar Cristian Petrică a dezbrăcat-o, după care amândoi au făcut sex cu ea. Petrică a filmat toată scena cu telefonul mobil al amicului său, care, apoi, pe 8 noiembrie, a ameninţat-o pe fată că va face publică înregistrarea, ca să o oblige să accepte o nouă partidă de sex.

„În data de 24 martie, în acest an, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Oradea a admis propunerea formulată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea și a dispus arestarea preventivă a celor doi inculpați pentru o perioadă de 30 de zile”, se mai arată în informare.

Măsura, dispusă sâmbăta trecută, nu este definitivă, căci cei doi au contestat-o la Tribunalul Bihor, unde judecătorul de drepturi şi libertăţi va reanaliza soluţia în cursul acestei săptămâni.

Tag-uri:
oradea, femeie, barbati, viol, santaj


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1546.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1546-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
Potrivit unui comunicat semnat de purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, Marius Pop Blaga, întreaga poveste a pornit pe 10 octombrie anul trecut, în localitatea Săcădat, scrie ebihoreanul.ro. Ion Dobai a imobilizat-o pe victimă, iar Cristian Petrică a dezbrăcat-o, după care amândoi au făcut sex cu...

Preluat de la EVZ