Totul s-a întâmplat la Jocurile Olimpice de la Londra, care au avut loc acum 6 ani. Calificată de pe ultimul loc în finala de la bârnă, Diana a fost constrânsă să declare forfait pentru ca Larisa Iordache, care era prima sub linie, să concureze în locul ei.

Atunci, oficialii români au susţinut că cele două gimnaste au luat decizia împreună, întrucât Larisa avea o notă de plecare mai mare. Iată care este, de fapt, adevărul:

„Eu am prins o singură Olimpiadă, cea de la Londra, în 2012. Luasem deja o medalie şi mă calificasem într-o finală olimpică. Din fericire sau din păcate, colega mea, care era mai bună ca mine, era următoarea. Şi, trăind în România şi putând să se facă uşor schimbări, m-am dus la doctor să mă dau accidentată şi să concureze ea în locul meu. Nu ştiam ce să simt, dintr-o parte eram atacată.

Familia îmi era alături şi trebuia să îşi dea acceptul pentru acel fapt, care nici până în momentul de faţă nu a fost semnat. Părinţii mei nu şi-au dat acordul. Colega mea Larisa a primit şansa, mă bucur că a avut-o şi a trăit ce a trăit pe bârnă. Simţeam că sunt moartă, aveam 14 ani de gimnastică, simţeam că am muncit atâţia ani pentru acel moment şi mi-a fost luat”, a fost declaraţia explozivă făcută de “Didi”, scrie Prosport.ro.

Larisa Iordache a recunoscut că s-a făcut o mare nedreptate. Prietenă bună cu Diana Bulimar, nici măcar ea nu a fost de acord cu stratagema respectivă: „Cum a zis şi Gogo (n.r. – Diana Bulimar), trăim în România şi s-a decis să concurez eu în locul ei. Au fost nişte motive, nu aş vrea să le spun, însă eu nu am fost de acord. Mi-ar fi plăcut să fiu într-o finală a mea, însă i-am luat şansa Dianei”.

Tag-uri:
bulimar, diana bulimar, marturie, jocurile olimpice, londra


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1501.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1501-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialAlte sporturi
Totul s-a întâmplat la Jocurile Olimpice de la Londra, care au avut loc acum 6 ani. Calificată de pe ultimul loc în finala de la bârnă, Diana a fost constrânsă să declare forfait pentru ca Larisa Iordache, care era prima sub linie, să concureze în locul ei. Atunci, oficialii...

Preluat de la EVZ