Postul care pregătește reluarea formatului internațional este Kanal D. Televiziunea are în plan, potrivit informațiilor Paginademedia.ro, difuzarea emisiunii după finalul sezonului de Exatlon.

Cunoscuta emisiune va fi produsă de compania Zucchero, cei care s-au ocupat de format și la ultimele sezoane difuzat în România, pe Prima TV și pe Kanal D. Zucchero Media este, totodată, producătorul emisiunilor Roata norocului (Kanal D), Visuri la cheie (Pro TV) și Câștigă România (TVR 2).

În vara anului 2011, Kanal D a cumpărat drepturile de difuzare. Aici, emisiunea a fost întreruptă la finalul anului 2012, în contextul unei relații tensionate între postul TV și prezentatorul Virgil Ianțu.

La sfârşitul anului 2012, prezentatorul s-a arătat nemulţumit de faptul că managerii televiziunii nu au respectat termenii înţelegerii contractuale şi a chemat în instanţă firma care deţine televiziunea.

Prezentatorul declara pe contul lui de socializare că din cauza neînţelegerilor a refuzat să semneze un nou contract pentru sezonul următor, reprezentanții televiziunii susţineau că, de fapt, colaborarea s-a încheiat odată cu încetarea contractului, la sfârşitul anului 2012.

Justiția a dat câștig de cauză postului Kanal D. În 2014 postul Prima TV a achiziționat din nou dreptul de difuzare al formatului. A fost transmis un singur sezon, prezentat tot de Virgil Ianțu.

Tag-uri:
iantu, virgil iantu, vrei sa fii miliardar, kanal d, emisiune, post


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1507.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1507-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Postul care pregătește reluarea formatului internațional este Kanal D. Televiziunea are în plan, potrivit informațiilor Paginademedia.ro, difuzarea emisiunii după finalul sezonului de Exatlon. Cunoscuta emisiune va fi produsă de compania Zucchero, cei care s-au ocupat de format și la ultimele sezoane difuzat în România, pe Prima TV și pe...

Preluat de la EVZ