După ce a anunțat, săptămâna trecută, că va anunța decizia la cererea de revocare a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, după sărbători, Klaus Iohannis a revenit asupra subiectului după dezvăluirile incendiare din EVZ.

Cu ocazia participării la Salonul Auto de la Romexpo, președintele României a declarat că nu are niciun motiv să o cheme pe Kovesi la o discuție personală, decizia urmând să fie luată în urma actelor existente la dosar.

”Nu am avut o discuție, nu cred că e nevoie de o discuție personală pe această temă. Revocarea a fost făcută de ministrul Justiției, dar trebuie să lucrăm pe baza documentele care ne sunt puse la dispoziție. Au ajuns toate documentele la mine”, a anunțat Klaus Iohannis.

Laura Codruța Kovesi, șefa DNA, se află în mijlocul unui nou scandal după ce Sebastian Ghiță a confirmat dezvăluirile făcute de jurnalistul Dan Andronic, care a dezvăluit o discuție privată avută cu Ghiță. În cadrul dialogului Sebastian Ghiță ar fi dezvăluit că șefa DNA și-a cumpărat o mașină, în perioada în care era exilată la Bruxelles, din banii proprietarului televiziunii România TV.

Tag-uri:
kovesi, iohannis


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1554.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1554-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
După ce a anunțat, săptămâna trecută, că va anunța decizia la cererea de revocare a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, după sărbători, Klaus Iohannis a revenit asupra subiectului după dezvăluirile incendiare din EVZ. Cu ocazia participării la Salonul Auto de la Romexpo, președintele României a declarat că nu are niciun...

Preluat de la EVZ