Fetița a fost accidentată în momentul în care se pregătea să urce în autocarul închiriat de școală pentru a merge în excursie.

Accidentul s-a petrecut miercuri, 28 martie, în orașul Năvodari, chiar în fața școlii de pe strada Plopilor. O elevă de 12 ani a vrut să urce în autocarul parcat neregulamentar, pe contrasens, în clipa în care a fost acroșată de o altă mașină.

„La data de 28 martie, un bărbat, de 30 ani, din Năvodari, a condus o autoutilitară pe strada Plopilor din Năvodari, dinspre strada Toamnei către Șoseaua Constanței, iar în dreptul unei instituții de învățământ, a surprins și accidentat o minoră de 12 ani, care se afla pe partea carosabilă, pentru a urca într-un mijloc de transport în comun pentru copii, acesta fiind staționat neregulamentar, pe contrasens, cu ușile de acces către axul drumului”, a transmis IPJ Constanța.

În acest caz, polițiștii au deschis un dosar penal, iar toți șoferii care au staționat neregulamentar sunt cercetați. De asemenea, aceștia au rămas și fără permis de conducere.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/judetul-constanta-fetita-accidentata-in-fata-scolii-copila-se-pregatea-sa-plece-in-excursie-47703.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/judetul-constanta-fetita-accidentata-in-fata-scolii-copila-se-pregatea-sa-plece-in-excursie-47703-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv