“A fost un proces civil, nu unul penal la Iohannis. Părerea mea e că lucrurile sunt prescrise acolo. Klaus Iohannis e în afara elementului de şantaj, poate fi presat mediatic, dar nu instituţional. Nu un potenţial şantaj îl face să ezite. Asta aşteaptă şi bine face, altfel ar putea fi acuzat că a îndepărtat-o din funcţie pe zeiţa dreptăţii”, a explicat Traian Băsescu, potrivit stiripesurse.ro.

Klaus Iohannis, anunț de ultim moment despre REVOCAREA lui Kovesi

Iohannis, anunț despre revocarea șefei DNA

Președintele României, Klaus Iohannis, a precizat miercuri că nu are motive să discute cu șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, despre o posibilă revocare.

După ce a anunțat, săptămâna trecută, că va anunța decizia la cererea de revocare a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, după sărbători, Klaus Iohannis a revenit asupra subiectului după dezvăluirile incendiare din EVZ.

Cu ocazia participării la Salonul Auto de la Romexpo, președintele României a declarat că nu are niciun motiv să o cheme pe Kovesi la o discuție personală, decizia urmând să fie luată în urma actelor existente la dosar.

”Nu am avut o discuție, nu cred că e nevoie de o discuție personală pe această temă. Revocarea a fost făcută de ministrul Justiției, dar trebuie să lucrăm pe baza documentele care ne sunt puse la dispoziție. Au ajuns toate documentele la mine”, a anunțat Klaus Iohannis.

Laura Codruța Kovesi, șefa DNA, se află în mijlocul unui nou scandal după ce Sebastian Ghiță a confirmat dezvăluirile făcute de jurnalistul Dan Andronic, care a dezvăluit o discuție privată avută cu Ghiță. În cadrul dialogului Sebastian Ghiță ar fi dezvăluit că șefa DNA și-a cumpărat o mașină, în perioada în care era exilată la Bruxelles, din banii proprietarului televiziunii România TV.

Tag-uri:
iohannis, santaj, kovesi, revocare, basescu, mister


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1549.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1549-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
'A fost un proces civil, nu unul penal la Iohannis. Părerea mea e că lucrurile sunt prescrise acolo. Klaus Iohannis e în afara elementului de şantaj, poate fi presat mediatic, dar nu instituţional. Nu un potenţial şantaj îl face să ezite. Asta aşteaptă şi bine face, altfel ar putea...

Preluat de la EVZ