Inundațiile pun probleme în zeci de gospodării din 15 localități. Pompierii primesc numeroase solicitări de intervenție și se deplasează imediat în zonele afectate, pentru a scoate apa din curțile oamenilor.

Bărbatul de aproape 60 de ani este prima victimă a inundațiilor din județul Teleorman, scrie explozivnews24.ro. Omul a căzut, marți seara, în pârâul Burdea care s-a umflat după topirea zăpezii.

„Totalul localităţilor afectate de inundaţii este de 15, cu un număr de 87 curţi/gospodării inundate, şi anume: Mârzăneşti, Coşoteni, Nanov, Ţigăneşti, Tătărăştii de Jos, Peretu, Turnu Măgurele, Calmăţuiu de Jos, Videle, Mavrodin, Balaci, Trivalea Moșteni, Botoroaga, Târnava (com. Botoroaga) şi Suhaia”, se se arată într-un comunicat al ISU Teleorman.

Tag-uri:
inundatii, inundatii teleorman, barbat mort teleorman, barbat mort inundatii, burdea, parau burdea, balaci


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1495.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1495-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
Inundațiile pun probleme în zeci de gospodării din 15 localități. Pompierii primesc numeroase solicitări de intervenție și se deplasează imediat în zonele afectate, pentru a scoate apa din curțile oamenilor. Bărbatul de aproape 60 de ani este prima victimă a inundațiilor din județul Teleorman, scrie explozivnews24.ro. Omul a căzut, marți...

Preluat de la EVZ