Doi muncitori din Italia şi-au pierdut viaţa miercuri într-o explozie produsă în portul Livorno, a anunţat Departamentul naţional de pompieri, relatează dpa.

„Explozie la un rezervor mare într-un deposit”, a anunţat pe Twitter Departamentul de pompieri. „Doi lucrători loviţi de explozie au murit. Intervenţia la faţa locului continuă”, a precizat sursa citată, conform Agerpres.

Câţiva muncitori aflaţi în apropiere au suferit leziuni uşoare sau vânătăi, dar nimeni altcineva nu a fost rănit grav, aşa cum sugeraseră informaţii difuzate iniţial, a anunţat ANSA, citând servicii de urgenţă.

Potrivit ANSA, accidentul a avut loc cu puţin timp înainte de ora 14.00 (12.00 GMT), în timp ce muncitorii efectuau lucrări de întreţinere la un dispozitiv cu substanţe inflamabile.

Politicienii locali şi regionali au ajuns la faţa locului, în timp ce sindicatul CGIL a lansat un apel la sporirea eforturilor la nivel naţional pentru îmbunătăţirea sănătăţii şi a securităţii la locul de muncă.

Tag-uri:
italia, livorno, port


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1561.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1561-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Doi muncitori din Italia şi-au pierdut viaţa miercuri într-o explozie produsă în portul Livorno, a anunţat Departamentul naţional de pompieri, relatează dpa. „Explozie la un rezervor mare într-un deposit”, a anunţat pe Twitter Departamentul de pompieri. „Doi lucrători loviţi de explozie au murit. Intervenţia la faţa locului continuă”, a...

Preluat de la EVZ